Eén formule

in een netwerk van betrouwbare glazenwassers!


''Omdat onze formule een groot succes is zijn wij begonnen met een nieuw project!''
''TeamDeOlderwetse


TeamDeOlderwetse is een initiatief van De Olderwetse Nieuwe om de markt eerlijker en betrouwbaarder te maken. Tevens is het een samenwerking tussen De Olderwetse nieuwe en ondernemers die graag binnen een eenvoudig concept hun diensten willen aanbieden op vrijblijvend niveau!

De Olderwetse Nieuwe biedt ondernemers aan een 2 a 3 daags traject te volgen om de formule te leren begrijpen. Bij dit traject leren ze om te gaan met de systemen en werkwijze van De Olderwetse Nieuwe. Dit geeft hun een kans om op vrijblijvend niveau hun klantenkring binnen 2 jaar op te bouwen binnen een vertrouwd en collegiaal netwerk.

Samen staan we sterk!
Het team zal bestaan uit een vereniging van glazenwassers, waarbij we als doel hebben 1600 aangesloten ondernemingen te vinden, die samen werken onder de zelfde kwaliteitsnormen en waarden met behoud van hun eigen bedrijfsnaam. Dit geeft elk individuele bedrijf de kans om zelf het succes uit te breiden onder zijn of haar eigen imago middels een vertrouwd concept met als troef volledig digitaal voorbereid te zijn op de toekomst. Tevens ontvangen teamleden van ons initiatief dagelijks opdrachten van klanten die met onze werkwijze en het netwerk bekent gaan raken.

Vrijblijvendheid op de 1e plaats.
''het merendeel van onze klanten houdt graag zelf de controle in eigen handen''
Door een betrouwbare formule te handhaven, krijgt de klant zijn vrijblijvendheid terug.
Klanten ontvangen een notificatie voor de week van onze wasronde en een notificatie voor de dag van aankomst. Bijdeze krijgen ze per wasronde de gelegenheid om zich aan te melden. Het is net als reizen met de bus. Waar de bus stopt, kan je instappen. Als je de bus mist, rijd hij voorbij! 

Heb je vragen over TeamDeOlderwetse?
Neem dan gerust contact op


TeamDeOlderwetse®

Een initiatief van De Olderwetse Nieuwe